Cautare

2044 de rezultate pentru "rezultate titularizare bistrita" (5.38 secunde)
La randul sau, deputatul Viorel Pupeza a fost ales, din nou, in functia de presedinte al organizatiei PSD Bistrita-Nasaud. In cadrul organizatiei PSD Suceava, Gavril Marza a fost reales presedinte.
Ovidiu Putura este magistrat in Bistrita si a ocupat, in perioada 2010 - 2011, postul de director detasat la Ministerul Justitiei.
Ioan Oltean, presedintele filialei Bistrita-Nasaud a PD, a anuntat ieri ca va sustine motiunea populara pe care o va depune Emil Boc.
Motiunea lui Boc a fost semnata de 35 de presedinti de organizatii (Bucuresti, Vrancea, Suceava, Maramures, Braila, Bistrita, Brasov, Salaj, Ialomita, Botosani, Prahova, Dambovita, Tulcea, Bacau, Caras-Severin etc.), alaturi de semnatari existand si o lista de 70 de sustinatori, intre care se regasesc toti ministrii PD din Guvern, secretari de stat, deputati si senatori.
si PSD si-au adjudecat cate o primarie din Bistrita-Nasaud, in urma alegerilor organizate in comunele nou-infiintate Ciceu Mihaiesti si Runcu Salvei, alegeri fiind organizate, in aceeasi zi, si in localitati din Constanta si Vrancea.
Guvernul va expropria peste 250 de imobile pentru executarea lucrarilor de constructie si reabilitare a unor drumuri publice din judetele Mehedinti, Cluj si Bistrita-Nasaud, suma totala alocata pentru despagubirea proprietarilor depasind 3,3 milioane de lei (33 de miliarde de lei vechi).
Sambata la Bistrita, in cadrul conferintei municipale de alegeri a PNL, participantii s-au plans de pozitia pe care partidul din care fac parte o are in cadrul Aliantei.
Ioan Oltean, presedintele PD Bistrita-Nasaud, a anuntat ieri ca vrea ca vicepresedintele Liviu Ciupe sa revina asupra deciziei de a demisiona din partid.
Purtatorul de cuvant al Casei Judetene de Pensii Bistrita, Ioan Turc, spune ca cea mai mare pensie din judet o are un fost senator PN¥CD.
Vicepresedintele PD Bistrita-Nasaud, Liviu Ciupe, declara la sfarsitul lui iunie ca va demisiona din partid daca procurorul Daniel Morar va ajunge sef al PNA.
Depinde de tipul de incasari, de nivelul deficitului care va fi inregistrat la sfarsitul acestor prime sase luni si apoi in luna iulie", a spus Sarbu, in cadrul unei conferinte de presa la Bistrita.
Ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a explicat ca o intalnire similara cu cea din Poiana Brasov va avea loc la 21 octombrie la Bistrita, dupa care proiectele privind administratia locala vor fi publicate pe siteul Guvernului, pentru a li se putea aduce imbunatatiri in termen de 30 de zile.
a€žMinoritatile care sunt in subminoritate numerica substantiala ar trebui sa aiba automat reprezentare in judetele Bistrita sau Hunedoara.
Deputatul PD Augustin Zegrean (foto) a declarat ieri la Bistrita ca revocarea presedintelui Camerei este posibila in conditiile pastrarii configuratiei politice, prin compensarea functiei de presedinte cu doua de secretari.
de 24 de puncte. Primele doua pozitii din clasament sunt ocupate de Gloria Bistrita si FC Timisoara, ambele cu 34 de puncte.
241 de meciuri a disputat Prepelita in Liga 1, fiind jucatorul cu cele mai multe prezente pe prima scena dintre toti fotbalistii din actualul lot al Stelei 17 ani si 5 luni a avut Prepelita cind a debutat in Liga 1, in mai 2003, la meciul Gloria Bistrita - FC Arges 1-0 REACTIA LUI PREPE:
Divizionara secunda ALRO Slatina va sustine astazi, de la ora 16.30 (Dolce Sport 2), pe stadionul "1 Mai", ultimul meci din acest sezon competitional, adversara fiindu-i Gloria Bistrita.
Rapidul si Iasiul au cerut in scris sa fie reprimite in prima liga. La noi se poate orice. Severinul si Bistrita pot cere si ele sa revina in prima liga.
Totodata, presedintele filialei Bistrita-Nasaud a PNL, Sabin Iliesi, a declarat ca nu este de acord cu fuziunea PNL-PD si a apreciat ca Alianta D.A.
"PD se pronunta ferm pentru necesitatea crearii unei forte politice de centru-dreapta, care sa fie in masura sa se constituie intr-o alternativa extrem de puternica la ceea ce este acum PSD", a spus deputatul democrat la Bistrita.
google-analytics.com